BeautyPoint Groningen

Handen & voeten

BeautyPoint

Be your own kind of Beautyful
Christmas Spa

Gelcolor

v.a € 17,00v.a 30 minuten

Met een gelcolor behandeling heeft u 2 tot 3 weken plezier van uw mooi gelakte nagels op handen of voeten. Deze lak blijft wekenlang mooi en is niet schadelijk voor uw eigen nagels. Een gelcolor behandeling bestaat uit het vijlen van de nagels en het aanbrengen van de Gelcolor. Tip: combineer met een manicure!

mani site

Manicure

v.a € 26,00v.a 30 minuten

Uw handen zijn uw meest gebruikte lichaamsdeel, ze worden veel blootgesteld aan water, zon, wind en andere invloeden. Geef ze daarom de verzorging die ze verdienen. Regelmatig een manicure behandeling is de oplossing en absoluut geen overbodige luxe, uw handen zullen er mooi verzorgd uitzien en heerlijk zacht aanvoelen. En de kwaliteit van uw nagels aan er gegarandeerd op vooruit.

pedicure site

Pedicure

v.a € 16,00v.a 15 minuten

Onze voeten krijgen nog steeds minder aandacht dan dat zij eigenlijk verdienen aangezien zij ons hele leven ons hele lichaam mee moeten dragen. Gelukkig weten steeds meer mensen de weg naar de pedicure te vinden voor een goede klachtenbehandeling, advies en ontspanning/ verzorging. Diverse behandelingen, zie prijslijst.