BeautyPoint Groningen

Massage

BeautyPoint

Relax, Chill out en Unwind

Zie video

Lomi Lomi is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Op Hawaï wordt deze massage elke genaratie doorgegeven. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven. 60 minuten €62,00, 90 minuten €89,00

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Kuurverband noodzakelijk voor een goed resultaat. Bij een kuur van 12x ontvangt u gratis een Prevention+ dagverzorging van Image Skincare.  

We leven in een drukke tijd; we laten ons meeslepen door het tempo van de maatschappij en kunnen ons daarom maar moeilijk onthaasten. Door te masseren word je uit je dagelijkse routine gehaald, zodat je even stil blijft staan bij jezelf. 30, 45 of 60 minuten.

hotstone site

Hotstone

v.a € 32,50v.a 30 minuten

Een hotstone massage met gladde warme vulkanische stenen is een zeer effectieve manier om het lichaam heerlijk te laten ontspannen. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van het thermodynamische effect van verwarmde stenen. De warmte dringt diep door in de spieren en botten. Beleef deze ultieme ontspanning door de hotstone massage. Een absolute weldaad voor lichaam en geest!

Het lichaam geneest zichzelf, als het de kans krijgt. Voetreflexmassage helpt de geneeskrachten van het lichaam te activeren. Wanneer er druk op bepaalde punten van het lichaam wordt uitgeoefend worden zenuwimpulsen opgewekt naar een bepaald orgaan waar door dat orgaan terug in evenwicht wordt gebracht. Deze therapie is zeer doeltreffend om ziekte te voorkomen en werkt tevens ontspannend.

Je ervaart totale ontspanning zowel lichamelijk als emotioneel. Hierdoor wordt het zenuwstelsel gekalmeerd waardoor er endorfinen (“gelukshormonen”) vrijkomen die er voor zorgen dat ook je kindje zich prettig voelt. Je wordt je op een positieve manier heel bewust van je (veranderde en steeds veranderende) lichaam en de aanvaarding ervan, waardoor je jezelf ook beter zult kunnen ontspannen tijdens de bevalling