BeautyPoint Groningen

IPL ontharen (laser) en waxen

BeautyPoint

Voor een zachte, gladde huid

Klik hier voor praktische info over brazilian wax en IPL-ontharing.

Bij een Brazilian wax worden alle haren verwijderd in het schaamstreekgebied en hoef je niet meer bang te zijn voor haren die onder je slip vandaan komen. Je krijgt een bikini-lijn met een zachte huid, zonder pukkels en irritaties. Bij een "Brazilian" blijft alleen een streep haar op de venusheuvel over. Bij een een Bikini wax plus verwijderen we de in de liezen en wat verder naar binnen, de haren op de schaamlippen en bilnaad blijven zitten. Kies je voor een…

Speciaal voor de heren. Normaliter worden alle haren in de schaamstreek verwijderd. Dit doen we altijd in overleg, u kunt zelf aangeven welke haren u wel of niet verwijderd wilt hebben.

benen-bloem-638x330

Harsen

v.a € 20,00v.a 20 minuten

Langer genieten van een zachte, gladde huid zonder stoppels? Kies dan voor harsen i.p.v scheren. Wij kunnen alle lichaamsdelen voor je harsen of waxen.

Permanent ontharen d.m.v IPL. Stel je voor: geen last van ingegroeide haren, stoppeltjes en irritaties. Niet meer harsen, epileren of scheren, langdurig verlost van ongewenst haar. Meer info zie link ipl-ontharing linksboven.