BeautyPoint Groningen

Over RINGANA, Refresh

RINGANA, So Fresh!

RINGANA is een innovatief Oostenrijks familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar natuurlijke hightech huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen ontwikkelt in eigen laboratorium.
Het bijzondere aan de natuurlijke cosmetica van RINGANA is dat het voor 100% uit natuurlijke, verse ingrediënten bestaat. Er worden geen parabenen, emulgatoren, kleur- of geurstoffen en dergelijke aan toegevoegd.  Al deze natuurlijke cosmetica en voedingssupplementen worden ontwikkeld in de eigen laboratoria van RINGANA in Oostenrijk: daar ontstaan high tech producten gebaseerd op eeuwenoude kennis. Omdat er geen conserveringsmiddelen worden gebruikt is de houdbaarheid beperkter dan die van reguliere huidverzorgingsproducten. Dat is de reden dat je de natuurlijke cosmetica van RINGANA uitsluitend online kunt kopen. Alles wordt kakelvers geleverd, wat je in huis krijgt is nooit ouder dan 10 dagen. De producten zijn ongeopend zeker zeven maanden houdbaar en na opening ruim drie maanden. De verpakkingen zijn daar op afgestemd.

Bovendien zijn niet alleen de producten volledig duurzaam: het complete productieproces is dat ook. Tot in de allerkleinste details. Hiervoor werd RINGANA eind 2015 onderscheiden door de Oostenrijkse minister van milieu met de prestigieuze klimaatprijs voor duurzaamste bedrijf van Oostenrijk.

Dierproefvrij en veganistisch.

De natuurlijke cosmetica van RINGANA wordt nooit op dieren getest. Dieren zijn heel verschillend van mensen.  Er zijn uitstekende methodes om cosmetica te testen zonder dat daar een levende ziel last van heeft: zowel testen die met computerprogramma’s gesimuleerd worden als prachtige kunstmatige cel- en huidstructuren zorgen voor veel nauwkeuriger resultaten. Alle producten, zowel de natuurlijke cosmetica als de voedingssupplementen, zijn dierproefvrij en, ook nog eens veganistisch*. Dat betekent dat er zelfs geen eieren, honing, bijenwas of iets dergelijks wordt gebruikt.

*alleen in PACK d-etary zit een minimale hoeveelheid melkeiwit waardoor dit product niet veganistisch is.

ringana