BeautyPoint Groningen

Wimpers/ wenkbrauwen en visagie

BeautyPoint

Tot in de puntjes verzorgd
henna

Henna tinting

€25,00Henna Tinting

Geniet langer van uw gekleurde wenkbrauwen met Henna tinten. Met Henna blijft de kleur 7-12 dagen zichtbaar op de huid en 6-8 weken in de haartjes. Zeer geschikt voor mensen die maar weinig haartjes meer hebben of littekens in de wenkbrauwen.

IMG_9258

Verven

v.a € 9,50v.a 10 minuten

Bij ons kunt u ook uw wenkbrauwen / wimpers laten verven. Dit geeft uw gezicht meer uitdrukking en is ideaal wanneer u met vakantie gaat!

IMG_9260

Waxen

v.a € 8,50v.a 10 minuten

Aanvullend of apart kunt u ook uw bovenlip, kin, hals of wangen laten waxen.

Wenkbrauwen zijn erg belangrijk in uw gezicht. De vorm en kleur bepalen de uitdrukking en goed verzorgende wenkbrauwen geven u een frisse blik. Onze specialisten epileren of waxen uw wenkbrauwen voor u in de juiste vorm. Desgewenst kunt u ook uw wenkbrauwen laten verven voor een nog mooier resultaat.

Voor mooie wimpers kunt u bij ons terecht voor Lash Volume Lift. Met deze behandeling hebben de wimpers tot wel 8 weken krul, kleur en volume!

Op uw trouwdag wilt u de perfecte make-up die bij u past. Onze make-up artist gaat samen met u op zoek naar een passende make-up en verzorgt deze voor u op de trouwdag zelf. Inclusief proef make-up. Dit doen wij in de salon, we komen niet op locatie.

Heeft u een feestje, gala of andere belangrijke afspraak? Wij verzorgen graag uw make-up zodat u goed voor de dag kunt komen.