BeautyPoint Groningen

Spray tan informatie

Voor de behandeling.

Voor het mooiste en langste resultaat is het aan te raden om ongeveer 24 uur voor je spray-tan je lichaam te scrubben. Let op, dit moet wel een olievrije scrub zijn, een scrubhandschoen is ook goed.

Wacht minimaal een uur met je spray-tan na het douchen, baden of zweten. Anders hecht de tanning lotion minder goed.

Wat neem u mee naar de afspraak?

Zorg voor loszittende, liefst donkere kleding. Zoals een huispak of sportkleding. Zo kan de tanning lotion goed hechten. Als het regent, neem dan ook je paraplu of regenkleding mee.

Kom zonder make-up, deodorant, bodylotions of cremes naar de salon.

Tijdens de behandeling.

Je mag zelf kiezen of je tijdens de behandeling je lingerie, bikini of zwembroek of alleen slipje wilt aanhouden. Wil je een volledig spray dan mag je ook naakt. De keuze is helemaal aan jou.

In het totaal duurt de spray behandeling 10-15 minuten. Wij helpen je om de spray behandeling zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

Na de behandeling.

Na de behandeling mag je 3-6 uur ( afhankelijk van de tanning lotion ) geen strakzittende lingerie of bh aan. Een topje of bandeau bh mag wel.

Na de inwerktijd van 3-6 uur ga je de lotion af douchen, let op, dit is zeer belangrijk voor het tanning proces. Na elke douchebeurt kun je het best voorzichtig droogdeppen, en voor langer plezier van je kleur adviseren we je de douchebeurten zo kort mogelijk te houden.

Verzorging.

Gebruik minimaal 1x en het liefst 2 keer per dag een bodylotion om je huid te verzorgen. In de salon zijn speciale lotions te koop die ervoor zorgen dat je bruine kleur nog langer mooi blijft.

Nabehandeling.

Als je kleurtje bijna vervaagd is kun je een vervolgafspraak maken. Zo bouw je een mooie basis op en kun je steeds langer genieten van je verkregen kleurtje!