Acne behandeling

shutterstock_682205473.jpg
 
 

Acne behandeling

Acne is in veel gevallen goed te behandelen met IPL en/of IMAGE Skincare Acne behandelingen op maat. Wat het beste is voor jou bepalen we na het maken van huidfoto’s en een uitgebreide intake.

Deze behandelingen kunnen in veel gevallen vergoed worden door de verzekering!

HOe werkt IPL behandeling bij acne?

Met de technisch hoogwaardige IPL methode kunnen vele vormen van acne effectief behandeld worden. Het gepulseerde licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Door de warmte wordt de bacterie P. Acnes vernietigd. Deze bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van acne.

Na reiniging wordt een verkoelende gel aangebracht. De behandelkop van de IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits kan men een prikkeling waarnemen en na de behandeling kan de huid mogelijk wat rood zien. Dit verwdijnt binnen enkele uren.

Een behandeling duurt ongeveer 15-20 minuten en tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van twee weken. Afhankelijk van een aantal factoren wordt bij aanvraag bepaald hoeveel behandelingen nodig zijn en welke frequentie het meest optimale resultaat geeft. Dit is onder meer afhankelijk van de locatie en de ernst van de acne. Dit kan ook vaker dan één keer per twee weken zijn. Doorgaans is een kuur van 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

prijzen

Wangen,kaaklijn of hals €25,00           
Decolleté                       €39,00
gelaat €69,00          
Rug                                     €89,00          
Gelaat + hals                       €89,00  
Gelaat + hals + decolleté €125,00