Check & Treatment

90 minuten €89,00

  1. Intake gesprek

  2. Huidanalyse met de Observ 520

  3. 6 hoge resolutie foto's van jouw huid per mail

  4. Een Image Skincare facial van 50 minuten

  5. Starterskit thuisproducten voor 1,5 week

  6. Skincare advies op maat

  7. 10% korting op 1 Image product.

 

IMAGE Quick Facial

35 MINUTEn €36,00

Korte behandeling bestaande uit een reiniging, peeling en masker of een goede dieptereiniging.

MEDEX basis behandeling

70 minuten €70,00 (50% korting bij stagiaire)

Basis gezichtsbehandeling met de producten van Medex Bio Science Cosmetics. Tijdens deze behandeling wordt uw huid intensief gereinigd en krijgt u een massage en een masker. Inclusief epileren van de wenkbrauwen

IMAGE behandeling

55 MINUTEn €80,-

Wij stellen een behandeling samen die op maat is gemaakt voor uw huid. Alles is mogelijk, we werken bijvoorbeeld aan verslapte huid, rimpeltjes, pigmentvorming, acne rosacea, droge huid, gevoelige huid en ook combinaties zijn mogelijk. Werken met Image is altijd maatwerk. 

Bindweefselmassage

30 minuten €34,00
als extra toevoeging €24,00

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Kuurverband noodzakelijk voor een goed resultaat. Bij een kuur van 12x ontvangt u gratis een Prevention+ dagverzorging van Image Skincare.

IMAGE O2 Lift

50 minuten €90,00

Fijne, ontspannende behandeling met het unieke bruisende zuurstof masker van Image Skincare. Vooraf krijgt de huid een milde peeling op basis van enzymen i.c.m warme stoom. Daarna wordt de huid goed gereinigd door onzuiverheden te verwijderen waarna het zuurstofmasker wordt aangebracht. Voel gedurende 15 minuten de bruisende werking van het masker en geniet daarna van een korte massage.
Het zuurstof masker stimuleert de zuurstofvoorziening in de huid. De huid krijgt een frissere uitstraling met een mooiere kleur en hij zal gladder aanvoelen.

IMAGE 2- Layer Eye Lift

15 minuten €29,00
als extra toevoeging €15,00

Deze 2 lagen revolutionaire oogbehandeling combineert de anti- aging eigenschappen van retinol om te verstevigen, te liften en te verlichten. De anti- oxidanten herstellen en hydrateren de gevoelige oogomtrek. 

IMAGE Signature Facelift

50 MINUTEn €80,00

Deze revolutionaire 4-layer facelift is zeer speciaal. Deze behandeling zal zeer zeker een gezichtsverandering geven na één behandeling. De hoge dosis aan vitamine C dringt de huid diep binnen om het te verstevigen. Het bevat glycolzuur dat de huid exfolieert en zacht maakt. Door de hoge actieve therapeutische enzymen zal de celvernieuwing versnellen en de huid onder de ogen oplichten. Een cocktail van farmaceutische ingrediënten zal direct de huid verstevigen, oplichten en verfrissen. Deze behandeling kan altijd!

IMAGE Acne Lift

50 MINUTEn €80,00

Dit is een peeling van salicylzuur en glycolzuur. Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en remt de talgpoductie af. Tevens wordt ervoor gezorgd dat teveel talg de porien niet afsluit. Het glycolzuur zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen en zorgt alsmede voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het tot een uitstekende en veilige peeling. Voor het beste resultaat onderga je minimaal 5 x elke 2 weken een Acne lift.

IMAGE Acne Lift Kuur

5 keer inclusief 3 thuisproducten €450,00

Na een skincheck stellen we een behandelplan op en krijg je een cleanser, serum en dagverzorging van IMAGE Skincare voor thuisgebruik. Door onze ANBOS specialisatie heb je wellicht recht op vergoeding van je zorgverzekering.

IMAGE Ormedic Lift

50 MINUTEn €80,00

De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten als papaya, ananas en pompoen die de dode huidcellen verwijderen en schade aan huidcellen herstellen zonder chemische zuren. Een enorme verbetering van de huidteint, zuiverheid en textuur zal ontstaan. De japanse groene thee geeft de huid een gezonde levendige teint en het co-enzym Q10 geeft de huid hydratatie.

IMAGE Wrinkle Lift

50 MINUTEn €80,00

De Wrinkle Lift is een intensieve behandeling, die 40 procent glycolzuur en retinol bevat. Dankzij de kleine moleculaire structuur, kan dit product erg snel in uw huid doordringen, waar het een sterke doorbloeding en bloedcirculatie stimuleert. Uw huid voelt direct strakker en frisser aan. Het kan zijn dat uw huid na 24 tot 48 uur iets gaat vervellen, dit is heel normaal. Het is een teken dat celvernieuwing plaatsvindt en dat de collageenproductie is gestimuleerd. Dit geeft u minder rimpels. Voor het beste resultaat raden wij voor een kuur van 6x aan.

IMAGE Lightening Lift

50 minuten €80,00

De Lightening Lift bevat een mix van 50 procent lactic en kojic, die uw huid verstevigt en doet oplichten. Deze formule kan uw huid tot 15 procent verbleken en pakt de melanineblokkade in de dieper gelegen lagen van uw huid aan. Deze behandeling is vooral geschikt voor bijvoorbeeld het verminderen van een zwangerschapsmasker. Voor het beste resultaat raden wij een behandelkuur van 6x aan.

IMAGE Perfection Lift

45 MINUTen €145,00

I PEEL perfection lift® (FORTE) bevat 7% melkzuur, 7% salicylzuur en 7% resorcinol. Deze bestanddelen exfolieren, verwijderen overtollige oliën en corrigeren de huidskleur. Dit geconcentreerde mengsel vermindert snel en effectief de tekenen van veroudering, pigmentatie en acne. Peptiden verwijderen fijne lijntjes en rimpels in de huid. Appel stamcellen beschermen daarnaast het DNA en verlengen de levensduur van de cellen. Deze krachtige behandeling onthult een jongere jij in een enkele behandeling.

 

 

 

 

reserveer hier je behandeling

 

Met het maken van een afspraak ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.


Great skin doesn’t happen by change, it happens by appointment.
 
 
Glowing Skin Is Always In
 
 
Aging is a fact of life. Looking your age is not.
 
 
Beautiful skin requires commitment,
not a miracle
 
 
Good things
take time