Huidverbetering

 
 
shutterstock_1330870772.jpg

Dermapen behandeling

Gelaat €95,00
Gelaat en hals €125,00
gelaat, hals en decolleté €185,00

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Indicaties Dermapen

Fijne lijntjes en rimpels
Acne littekens
Littekens van andere aard
Zonbeschadiging
Pigmentstoornis
Grove huidstructuur / vergrote poriën
Striae / striemen

 
shutterstock_452795539.jpg

Bindweefselmassage

30 MINUTEN €34,00
ALS EXTRA TOEVOEGING €24,00

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Kuurverband noodzakelijk voor een goed resultaat. Bij een kuur van 12x ontvangt u gratis een Prevention+ dagverzorging van Image Skincare.

 
shutterstock_502174651.jpg

Carboxy therapie

45 minuten €69,00
Als toevoeging aan dermapen behandeling €35,00

Carboxy therapie is een gezichtsbehandeling gericht op anti-aging. Deze behandeling zorgt voor meer zuurstof in de huid, wat resulteert in:
• een liftend effect,
• fijnere structuur van je poriën,
• vermindering van rimpels,
• vermindering van roodheid en onzuiverheden.

Tijdens Carboxy Therapie zorgen we ervoor dat jouw huid denkt dat er een verstikking gaande is. De verstikking bij Carboxy therapie is geen echte verstikking, maar een techniek waarbij jouw huid denkt dat het aan het verstikken is. Met behulp van het CO2-gezichtsmasker wordt CO2 (kooldioxide) van buitenaf de huid ingebracht. Vervolgens gaat er bij iedere inhalatie van zuurstof een groot gedeelte van deze zuurstof naar je huid. Voor het mooiste resultaat doe je carboxy therapy in kuurverband of combineer je dit met een dermapen behandeling.