IPL Huidverjonging

shutterstock_708883621.jpg
 
 

IPL Photo facial

De IPL zorgt ervoor dat fijne lijntjes vervagen, rimpels minder diep worden en de huiddoorbloeding verbetert. Dit geeft de huid een egaler en frisser uiterlijk. Door herstructurering en opbouw van collagene vezels zal de huid soepeler aanvoelen en een gladder aanzien krijgen.
Binnen 2 weken ziet u verbetering in de huidstructuur en huidteint, maar het eindresultaat wordt pas na enkele maanden goed zichtbaar. Collageenopbouw is immers een proces dat tijd nodig heeft. Het nieuwe weefsel dat de huid aanmaakt zal na verloop van tijd niet verdwijnen, dus de resultaten zijn blijvend. Uiteraard kan het verouderingsproces van de huid niet stop gezet worden en zal u het resultaat moeten onderhouden.

Na het reinigen van de huid en het aanbrengen van een verkoelende gel wordt het IPL filter op het huidoppervlak geplaatst en met achtereenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een prikkelend gevoel ervaren. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren weer.

Gemiddeld zijn 2-4 behandelingen nodig.

prijzen per behandeling

wangen, kaaklijn of hals €25,00
decolleté €39,00
gelaat €69,00
gelaat + hals €89,00
gelaat + hals +decolleté €125,00

Voordat we de behandeling starten maken we eerst huidfoto’s en doen we een uitgebreide intake.