Merken

Om de beste kwaliteit te kunnen leveren werken wij met verschillende merken.

 
 
Image Skincare Official Logo .jpg

Image Skincare

Het gaat bij IMAGE Skincare om resultaat, dat geldt voor professionele huidverjonging als voor de paramedische huidverbetering. De producten van IMAGE werken ín de huid i.p.v. op de huid, daar waar het nodig is.
Elk huidtype is anders en daarom is er voor elk huidprobleem een ander advies nodig. In een gesprek met één van onze specialisten wordt er eerst in kaart gebracht om wat voor huidprobleem het gaat. Vervolgens worden er IMAGE Skincare producten gekozen die het beste bij jouw huid passen. Parabenen en zonder toegevoegde parfums.

 


Lycon precision waxing

LYCON, Australia's #1 Wax Wereldwijd, staat bekend als de crème de la crème van de waxen en wordt gebruikt in top spa's en salons in meer dan 70 landen.  De formule van deze Australische bijenwas met heerlijk geurende aroma's en natuurlijke plantenolie maakt LYCON wereld's beste wax met fantastische resultaten. 

LYCON is een Waxing Systeem, niet alleen wax!  Met lage temperaturen, makkelijk aan te brengen en zachte wax heeft het een verzorgende en voedende werking die de behandeling voor elke klant extra comfort geeft. Zelfs voor de hele gevoelige huid!

skincare-lycon-wax.jpg

medex logo.jpg

Medex bio sience cosmetics

Nieuwe producten van Medex worden ontwikkeld in het eigen research-laboratorium. Daarbij vindt ook voor reeds ontwikkelde producten constante opvolging plaats van aanpassingen en veranderingen, gebaseerd op de laatste inzichten op medisch, bio-chemisch en cosmetisch gebied. De producten van Medex zijn geschikt voor alle huidtypes en voor de gevoelige huid. Parabenen vrij en zonder toegevoegde parfums.


Browtastic is hot! Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor de henna Browtastic behandeling. Hoewel henna natuurlijk al eeuwen wordt gebruikt, is Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren.


cnd shellac.jpg

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color  is dé innovatie van CND™. Deze 14+ day nail color zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak. SHELLAC™ is een product uniek in haar soort met een samenstelling die nog steeds het best bewaarde geheim in beauty land is. 


White to brown en vani-t

Whitetobrown tanning vloeistof is ontwikkeld door specialisten om een natuurlijke, egale bruine teint te creëren. De speciale mix van natuurlijke ingrediënten geven je een vlekkeloze gebruinde kleur.

Vani-T's professionele tanning range wordt zeer gewaardeerd en is veelgevraagd door A-list celebrities, beauty editors en TV shows over de hele wereld vanwege de bekende just-off-the-beach look. De meest geloofwaardige, vlekkeloze, langdurige tan die je maar kunt bedenken, wordt bereikt. 


brow tastic.jpg