PMU

shutterstock_763108219.jpg
 
 

altijd een gezicht..

Permanente make-up biedt onder andere een uitkomst bij mensen die weinig tot geen wenkbrauwhaartjes meer hebben. Ook als je moeite hebt met het zetten van een mooie eyeliner kan permanente make-up je helpen!

Onze specialiste Anja van Icontour uit Amsterdam is elke maand bij ons aanwezig voor het zetten van hairstrokes, poederwenkbrauwen, wimperpigmentatie of eyeliners. Ook het bijwerken en corrigeren van oude permanente make-up in één van haar specialisaties.

De behandeling

Bij de 1e behandeling vraag ik u eerst een formulier in te vullen. Het bevat vragen over uw gezondheid, zodat we veilig aan de behandeling kunnen beginnen. Dan gaan we bespreken wat u wilt en wat u van de behandeling verwacht, welke vorm en kleur u wilt en wat bij u past en ook mogelijk is. Dan wordt de vorm getekend wanneer dit nodig is en bij uw goedkeuring volgt het pigmenteren.

Na het pigmenteren is de kleur altijd donkerder dan de uiteindelijke kleur. Na ongeveer 4 tot 5 dagen zult u zien dat de kleur echt een stuk lichter wordt.
Bij de 2e behandeling wordt de vorm en de kleur bijgewerkt waar nodig, de puntjes worden op de i gezet.

Na elke behandeling geldt dat u de gepigmenteerde huid 3 dagen niet nat mag laten worden. U krijgt van ons een verzorgingsproduct mee naar huis en een formulier waarin staat hoe u de zojuist gezette pigmentatie moet behandelen.

Tussen de behandelingen zit 4 tot 6 weken. Zo heeft de huid voldoende tijd om goed te herstellen.

De aangebrachte permanente make-up blijft ongeveer 2 tot 4 jaar goed. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals huidtype, leeftijd en leefstijl. Op het moment dat u de neiging heeft om weer bij te gaan tekenen, is het tijd om de permanente make-up op te laten frissen. Het beste is om dit jaarlijks te doen.

Wij zijn GGD goedgekeurd!

 technieken en prijzen

Wenkbrauwen

  • Schaduwen: geeft het effect van een met potlood of poeder getekende wenkbrauw € 325,00

  • Hairstrokes: dit zijn nagetekende wenkbrauwhaartjes € 325,00
    (er wordt gewerkt met een pigmentatiepen, niet met mesjes dus dit blijft langer zitten)

Eyeliners

  • Infralash: een heel fijn lijntje in de wimperrand v.a € 170,00

  • Eyeliner: een lijntje van een gewenste dikte uitlopend in een fijn puntje (een wing). Onder €185,00, boven € 220,00,
    combi € 325,00

  • Duo-liner: eyeliner boven het oog in 2 verschillende kleuren €395,00

Beautyspot: schoonheidsstip € 85,00

Touch up binnen 2 jaar bij ons gezet € 95,00
Touch up elders gezet € 150,00

Voor meer informatie of een vrijblijvende intake kun je contact met ons opnemen of rechtstreeks bellen met Anja: 06-38429530

 

Prijzen