Lieve woorden van onze klanten

 
 
Ik ga al jaren naar Beauty Point voor mijn tweemaandelijkse ‘onderhoudsbeurt’. De salon is professioneel, goed verzorgd en van alle (schoonheidsbehandeling)markten thuis. Daarnaast is het gezellig, ontspannend en ik knap er helemaal van op!
— Judith

Ontzettend fijn geholpen op een moment, wat eigenlijk te vroeg was en waarbij de salon eigenlijk gesloten was. Toch heel fijn opgemaakt, echt passend bij de gelegenheid, bij mijn kleding en bij mij en me fijn te woord gestaan. Goede service en kwaliteit.
— Hilly, Groningen

The Schoonheidssalon is very clean and has a very calm and peaceful atmosphare. Furthermore, the staff is very friendly. I can totally recommend that place.
— Vicky, Groningen

Heel tevreden met het resultaat van mijn IPL behandelingen! Professioneel, vriendelijk en een fijne sfeer. En de Image behandelingen zijn echt super! Ik kan het iedereen aanraden.
— Marieke, Groningen

Persoonlijk en vakbekwaam, een goede combinatie! Een mooie salon met een breed aanbod aan behandelingen. Ik kom hier al jaren en ik ben elke keer volledig tevreden en optimaal ontspannen.
— Nynke, Groningen

Zowel mijn man als ik gaan regelmatig naar BeautyPoint. Zowel pedicure als gezichtsbehandeling. We worden altijd hartelijk ontvangen, als je even moet wachten is dat geen straf in de gezellige zithoek. De behandeling is heerlijk ontspannen. Je bent even ‘uit’ en voelt je weer lekker relaxed na die tijd. Altijd een fijn moment.
We kijken alweer uit naar de volgende afspraak.
— Diet, Peize

Heb echt een heerlijke behandeling gehad. De massage was heerlijk en de dames hier hebben verstand van wat ze doen. De salon ziet er ook goed verzorgd uit. Ik ga er zeker vaker heen!
— anoniem