IMAGE Skincare Award Winner 2018!

IMAGE Skincare Award Winner 2018!

 
 
Ellen Valk, Skinexpert en ontharingsspecialist   Uit pure passie ben ik in 2005 gestart met BeautyPoint. Met inmiddels meer dan 18 jaar ervaring in de beauty branche én door vele trainingen heb ik mij gespecialiseerd in huid, huidverbetering en IPL ontharing. Ik vindt het belangrijk dan onze klanten zich welkom voelen in onze salon en samen met jou werken we er aan om jouw huid in topconditie te krijgen. Behandelingen geven is maatwerk en je zult dan ook niet snel steeds dezelfde behandeling ondergaan. Momenteel behandel ik nog 2 dagen per week mijn klanten en verder ben ik vooral bezig met de bedrijfsvoering, marketing en management.

Ellen Valk, Skinexpert en ontharingsspecialist

Uit pure passie ben ik in 2005 gestart met BeautyPoint. Met inmiddels meer dan 18 jaar ervaring in de beauty branche én door vele trainingen heb ik mij gespecialiseerd in huid, huidverbetering en IPL ontharing. Ik vindt het belangrijk dan onze klanten zich welkom voelen in onze salon en samen met jou werken we er aan om jouw huid in topconditie te krijgen. Behandelingen geven is maatwerk en je zult dan ook niet snel steeds dezelfde behandeling ondergaan. Momenteel behandel ik nog 2 dagen per week mijn klanten en verder ben ik vooral bezig met de bedrijfsvoering, marketing en management.

Kimberley Aslander, huidspecialist en pedicure   Sinds 2015 werkzaam bij BeautyPoint als pedicure en huidspecialist en dit doe ik met veel plezier. Mensen een meer zelfverzekerd gevoel geven door samen een plan te maken voor een stralende huid en een lekker ontspanningsmoment. Mijn klanten een blij, tevreden en ontspannend gevoel te bieden, dat is mijn passie!

Kimberley Aslander, huidspecialist en pedicure

Sinds 2015 werkzaam bij BeautyPoint als pedicure en huidspecialist en dit doe ik met veel plezier. Mensen een meer zelfverzekerd gevoel geven door samen een plan te maken voor een stralende huid en een lekker ontspanningsmoment. Mijn klanten een blij, tevreden en ontspannend gevoel te bieden, dat is mijn passie!

 
 
 
Karien van der Es, huidspecialist, pedicure en masseuse   Tijdens mijn opleiding schoonheidsspecialist ben ik in mijn derde jaar voor stage terecht gekomen bij BeautyPoint. Deze stage zorgde ervoor dat ik erg enthousiast werd over huidverzorging en massages en ik maakte kennis met pedicure behandelingen. Na mijn opleiding heb ik ervoor gekozen de opleiding tot pedicure te volgen. Sinds begin 2017 ben ik werkzaam bij BeautyPoint. Mensen helpen met uiterlijke verzorging en ontspanning is mijn missie en wanneer de klant tevreden de deur uit gaat uit mijn missie geslaagd!

Karien van der Es, huidspecialist, pedicure en masseuse

Tijdens mijn opleiding schoonheidsspecialist ben ik in mijn derde jaar voor stage terecht gekomen bij BeautyPoint. Deze stage zorgde ervoor dat ik erg enthousiast werd over huidverzorging en massages en ik maakte kennis met pedicure behandelingen. Na mijn opleiding heb ik ervoor gekozen de opleiding tot pedicure te volgen. Sinds begin 2017 ben ik werkzaam bij BeautyPoint. Mensen helpen met uiterlijke verzorging en ontspanning is mijn missie en wanneer de klant tevreden de deur uit gaat uit mijn missie geslaagd!

Corine Jager, ontharingsspecialist, wenkbrauwspecialist.   Bij mij kun je terecht voor een zorgeloze effectieve behandeling die je leven net iets leuker maakt. Of je nu mooie wenkbrauwen wilt of eindelijk klaar bent met alle jeuk, irritatie en stoppels die ontharen met zich mee brengt. Ik neem graag de tijd en aandacht om samen met jou te kijken naar een passende oplossing.

Corine Jager, ontharingsspecialist, wenkbrauwspecialist.

Bij mij kun je terecht voor een zorgeloze effectieve behandeling die je leven net iets leuker maakt. Of je nu mooie wenkbrauwen wilt of eindelijk klaar bent met alle jeuk, irritatie en stoppels die ontharen met zich mee brengt. Ik neem graag de tijd en aandacht om samen met jou te kijken naar een passende oplossing.

 
 
 
Nikky Bos, huidspecialist   Mijn naam is Nikky Bos en ik ben schoonheidsspecialiste en volg momenteel mijn specialisatiejaar. Mijn passie voor dit vak begon al jong; op 16 jarige leeftijd. Daarnaast ben ik gedreven in de nieuwste ontwikkelingen op gebied van schoonheid. Het mooi maken van het uiterlijk maar ook van het innerlijk staat bij mij bovenaan. Mijn passie is om jou een glimlach op je gezicht te geven en met jou samen kijken naar wat jouw wensen zijn. Ik geef graag uitgebreid advies en zo hoop ik jou een goed gevoel te geven over jouw uiterlijk. Mijn visie? Think out of the box. Soms kunnen andere keuzes die je normaal niet snel zou maken juist leuk uitpakken! Ik hoop je snel te zien

Nikky Bos, huidspecialist

Mijn naam is Nikky Bos en ik ben schoonheidsspecialiste en volg momenteel mijn specialisatiejaar. Mijn passie voor dit vak begon al jong; op 16 jarige leeftijd. Daarnaast ben ik gedreven in de nieuwste ontwikkelingen op gebied van schoonheid. Het mooi maken van het uiterlijk maar ook van het innerlijk staat bij mij bovenaan. Mijn passie is om jou een glimlach op je gezicht te geven en met jou samen kijken naar wat jouw wensen zijn. Ik geef graag uitgebreid advies en zo hoop ik jou een goed gevoel te geven over jouw uiterlijk. Mijn visie? Think out of the box. Soms kunnen andere keuzes die je normaal niet snel zou maken juist leuk uitpakken! Ik hoop je snel te zien

Linda Willekes, wax- en huidspecialist   Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij BeautyPoint. Als allround schoonheidsspecialist kun je bij mij o.a. terecht voor huidverbeterende behandelingen zoals acné behandeling, bindweefselmassage en peelings. Daarnaast zijn mijn specialisaties waxen en spray-tan. De diversiteit binnen het vak vind ik een leuke uitdaging. Het mooiste van mijn werk vind ik een klant met een tevreden gevoel naar huis laten gaan. Dat geeft ontzettend veel energie!

Linda Willekes, wax- en huidspecialist

Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij BeautyPoint. Als allround schoonheidsspecialist kun je bij mij o.a. terecht voor huidverbeterende behandelingen zoals acné behandeling, bindweefselmassage en peelings. Daarnaast zijn mijn specialisaties waxen en spray-tan. De diversiteit binnen het vak vind ik een leuke uitdaging. Het mooiste van mijn werk vind ik een klant met een tevreden gevoel naar huis laten gaan. Dat geeft ontzettend veel energie!